YOZGAT / MERKEZ - Hüseyin ve Saffet Coşkun Ortaokulu

Hüseyin ve Saffet Coşkun Ortaokulu

Adres
ÇALATLI KÖYÜ ÇALATLI KÜME EVLERİ HÜSEYIN SAFFET COŞKUN ILK VE ORTAOKULU BLOK NO 33 MERKEZ / YOZGAT
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; Vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk Milleti´ne yararlı nesiller,çağdaş,bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık,öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden,nitelikli, sorumluluk bilinci olan,değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi,olaylara geniş bir açıdan bakabilen,özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı,demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, Türk Milleti´nin milli, ahlâki, insani, manevi, kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren;ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan,Eğitim-Öğretim verdiğimiz öğrencileri ailesine, kasabasına ve Türk toplumuna yararlı birer fert olarak kazandırmaktır.
08.30-15.30
Ulaşım
Okulumuz Yozgat-Sivas karayolu üzerindedir.Okulumuza Yozgat merkezden 15 dakikada bir kalkan Yozgat-Sorgun dolmuşlarıyla ulaşılabilir.
Çalatlı Köyü
11 Km