YOZGAT / MERKEZ - Hüseyin ve Saffet Coşkun Ortaokulu

Mrt

Milletimizin temsili İstiklal Marşımızın 103.yıl dönümü..Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın..

2.dönem tüm öğrencilerimize başarılar dileriz..

Kas

Okulumuz bahçesine Milli eğitim müdürümüz Sn.İsmail Altınkaynak , değerli şube müdürlerimiz , okul idaresi , öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımları ile 100.yıl hatıra ormanı oluşturulmuştur. Katılımlarından dolayı okulumuz adına Milli eğitim müdürümüze ve Şube müdürlerimize teşekkür ederiz..

Kas

Cumhuriyetimiz kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85.yıl dönümünde sevgi saygı ve minnetle anıyoruz..

Ekm

Devraldığımız bayrağı sonsuza kadar taşıyacağız.Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlu olsun.Ne Mutlu Türküm Diyene..

Ekm

Yozgat Milli Eğitim Müdürlüğü tarafindan gerçekleştirilen eğitime okul olarak katıldık..

Eyl

Yeni eğitim öğretim yılımızda tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize başarılar dileriz..